Connect

Adviseren en Matchen

Prestaties verbeteren

Wij zijn heel goed bekend met het spoor en de mobiliteitssector. Dat het spoor en de mobiliteitssector zo hun eigenaardigheden kennen weten wij bij RailConnect. Wij kennen niet alleen de weg, hebben een groot netwerk én de ambitie om samen de prestaties op het spoor te verbeteren.

Brengen en halen

Wij werken met én voor de spoor- en mobiliteitssector. Ook brengen wij graag duurzame innovaties uit de markt de sector in. Het koppelen van sterke innovatieve ideeën met kennis van en netwerk in de sector levert op! Alle ideeën zijn welkom: van het voorkomen van geluidshinder tot het recyclen van afvalmateriaal.

Voor wie?

Voor iedereen in de spoor- en mobiliteitssector die behoefte heeft aan advies over aanpak van een dilemma of aan projectleiding. En voor iedereen buiten de sector die een buitengewoon idee heeft dat de sector kan versterken

ONZE DIENSTEN

ADVISEREN
Aanpak op maat

Zoek je een partner om mee te sparren? Liefst iemand die de branche goed kent? Dan zijn wij "je man". Wij nemen niet alleen kennis en ervaring mee, maar ook een groot netwerk en een vat met verfrissende ideeën. Wij denken heel graag met je mee.

MATCHEN

Innovatie-Talent-Bedrijf

Wij weten wel raad met vragen als: "Hoe kom ik aan goed en divers personeel?","Hoe bereid ik nieuwe medewerkers voor?" of "Hoe past mijn duurzame product of innovatie binnen de spoorbranche?". Wij zorgen voor de juiste match.

PROJECTLEIDING

Resultaat

Zoek je een gedegen projectleider die thuis is in de spoorbranche. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. En meer dan dat. Niet alleen leveren wij projectleiding maar je kunt rekenen op ondersteuning in de volle breedte van onze producten en diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.