SNEL OP HET JUISTE SPOOR

EXPERIENCE

CONNECT

PROGRAMMA'S

NIEUW

bij RailConnect

Kickstart ERTMS

RAILCONNECT 

KETEN+EXPERTISE+INNOVATIE+PLEZIER

Prestaties verbeteren op het spoor, dat is waar wij het voor doen. Door een mix te maken van ketenexpertise, innovaties en een hoop enthousiasme en plezier maken we dit mogelijk.

RailConnect laat een diversiteit van gedreven spoormensen samen leren en ontwikkelen. Sneller verbeteren in de railsector door het samen te doen. Vandaag bedacht en morgen doen! Dat is wat RailConnect beoogt met haar producten.

Een mix van invalshoeken leveren de écht goede ideeën op. Slim gebruik maken van elkaars expertise én innovaties uit andere markten, zorgt voor een beter en duurzamer product.

 

ONZE DIENSTEN

PROGRAMMA'S
RailConnect-programma's

Wist je dat mensen het beste leren in een netwerksetting? Door te doen en te ervaren? Dit komt terug in al onze RailConnect-programma’s. 

CONNECT

Adviseren en Matchen

Wist je dat RailConnect  je heel goed kan adviseren binnen de spoormarkt. Wij weten wel raad met vragen als: "Ik zoek een projectleider die goed thuis is in de spoorbranche", "Hoe kom ik aan goed en divers personeel?", "Hoe past mijn product of innovatie binnen de spoorbranche?". Wij zorgen voor de juiste match.

RAIL EXPERIENCE

Achter de schermen

Wil jij een teamdag achter de schermen van het spoor? Doe uniek inzicht op in de werking van het spoor, kruip zelf achter de knoppen en speel "the great train escape". De BBQ of borrel maakt de dag compleet.

DEELNEMERS