Over ons

Prestaties verbeteren

De wereld en daarmee onze beleving van mobiliteit verandert elke dag. Het spoor komt onder druk te staan en moet meebewegen om een rol van betekenis te blijven spelen.

Keten + Expertise + Innovatie + Plezier

Wat ons betreft zijn er vier dingen nodig om prestaties te verbeteren. De keten moet effectief samenwerken, over grenzen van organisaties en afdelingen heen. De mensen aan tafel zitten delen hun  expertise zodat iedereen er beter van wordt. Innovaties zijn onmisbaar om een kwaliteitssprong te maken. Wij brengen dan ook graag duurzame initiatieven binnen. En last but not least, er moet gelachen worden. Als mensen zich prettig en vrij voelen ontstaan de mooiste ideeën.

RailConnect

Alle vier de elementen: keten, expertise, innovatie en plezier komen terug in de programma's en diensten van RailConnect.

 

Wij laten gedreven vakmensen in de spoorsector samen beleven en verzinnen. Een mix van professies  en invalshoeken leveren de echt goede ideeën op. Dit is dé manier om krachtig en blijvend de prestaties op het spoor te verbeteren. 

Contactinformatie

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken.

RailConnect

Soesterweg 244

3812BH  Amersfoort

Tel: 06-12975564 (Philip Hupkes)

Email: info@railconnect.nl

Wie zijn wij

‘Ik zie..ik zie…wat jij niet ziet’. Wie heeft dit spel als kind nou niet gespeeld? Als je het goede antwoord eenmaal weet blijkt dat je het al de hele tijd in het zicht had. Mijn ervaring leert me dat dit principe tijdloos is, alleen is het antwoord vooraf niet bekend.

Ik vind het gaaf om te helpen anders tegen problemen aan te kijken. Simpel te maken wat ingewikkeld lijkt en overeenkomsten te benoemen waar verschillen overheersen. Uiteindelijk levert dat resultaten op. De programma’s van RailConnect gaan uit van hetzelfde principe. Gezamenlijk resultaten bereiken die je vooraf niet voor mogelijk hield. Met plezier.

—  Michel van Dort, ontwikkelaar/projectleider

 

© 2020 RailConnect

Volg ons

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon