Over ons

Prestaties verbeteren

De wereld en daarmee onze beleving van mobiliteit verandert elke dag. Het spoor komt onder druk te staan en moet meebewegen om een rol van betekenis te blijven spelen.

Keten + Expertise + Innovatie + Plezier

Wat ons betreft zijn er vier dingen nodig om prestaties te verbeteren. De keten moet effectief samenwerken, over grenzen van organisaties en afdelingen heen. De mensen aan tafel zitten delen hun  expertise zodat iedereen er beter van wordt. Innovaties zijn onmisbaar om een kwaliteitssprong te maken. Wij brengen dan ook graag duurzame initiatieven binnen. En last but not least, er moet gelachen worden. Als mensen zich prettig en vrij voelen ontstaan de mooiste ideeën.

RailConnect

Alle vier de elementen: keten, expertise, innovatie en plezier komen terug in de programma's en diensten van RailConnect.

 

Wij laten gedreven vakmensen in de spoorsector samen beleven en verzinnen. Een mix van professies  en invalshoeken leveren de echt goede ideeën op. Dit is dé manier om krachtig en blijvend de prestaties op het spoor te verbeteren. 

Contactinformatie

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken.

RailConnect

Soesterweg 244

3812BH  Amersfoort

Tel: 06-12975564 (Philip Hupkes)

Email: info@railconnect.nl

Wie zijn wij

Het vertalen van ideeën en concepten naar concrete beelden en werkbare plannen. Dat is wat ik graag doe en waar ik goed in ben. Mijn kracht zit in goed luisteren (ook tussen de regels door), analytisch vermogen en een grote verbeeldingskracht.

Mijn logistieke achtergrond, waarvan 17 jaar in de spoorsector, komt erg goed van pas bij het doorgronden van processen en het vormgeven van programma's. De toffe samenwerking binnen het team zorgt voor de rest. Openstaan voor anderen levert altijd op! En dan gewoon beginnen en zorgen dat het voor elkaar komt.  Dát levert de leuke en waardevolle programma's op in de stijl die RailConnect zo typeert. 

—  Margo Eggink, adviseur en ontwikkelaar