top of page

De wereld van Verkeersleiding

Wil jij precies weten wat treinverkeersleiding doet om treinen veilig en op tijd te laten rijden?

 

De wereld van verkeersleiding wordt ook op maat voor uw bedrijf aangeboden. Informeer naar de mogelijkheden: info@railconnect.nl

Wat levert het op?

Na het voltooien van onze training ' De Wereld van Verkeersleiding', verlaat je het programma met een schat aan waardevolle inzichten en ervaringen. Je zult inzicht krijgen in de taken en verantwoordelijkheden van een treinverkeersleider. Van het coördineren van treinbewegingen tot het waarborgen van de veiligheid.

Treinverkeersleiders opereren in een complexe omgeving waar samenwerking essentieel is. Tijdens deze training leer je over de diverse partners waarmee ze samenwerken.

Ontdek de geavanceerde technologieën en systemen die treinverkeersleiders gebruiken om treinbewegingen te monitoren en te beheren.

Een hoogtepunt van de "Wereld van Verkeersleiding" training is de mogelijkheid om zelf achter de knoppen te zitten in onze realistische simulatieomgeving; Ervaar de uitdagingen en spanning van het leiden van het treinverkeer in realistische scenario's. Dit geeft jou inzicht in de verantwoordelijkheden en besluitvorming waar treinverkeersleiders dagelijks mee te maken hebben. 
Voor wie?

De 'Wereld van Verkeersleiding' training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is binnen de spoorwegsector en meer wil weten over de cruciale rol van verkeersleiding. Als je betrokken bent bij de spoorwegwereld, dan is deze training perfect voor jou.

Door wie?

Het programma is ontwikkeld door RailConnect en wordt gegeven door één van onze verkeersleiding experts

Locatie

Het programma vindt plaats op één van onze locatie's het in Amersfoort.

Programma

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken.

RailConnect

Soesterweg 244

3812BH  Amersfoort

Tel: 06-12975564 (Philip Hupkes)

Tel: 06-27883337 (Margo Eggink)

Email: info@railconnect.nl

RHDHV
logo_arriva_edited
logo-prorail
logo-movares
logo-tu-delft
logo-min
railforum_logo_transparant
logo-ns2
DV_PAY-OFF_edited
logo-volkerrail
logo-connexxion
bottom of page