top of page

Advies

Adviseren en Versnellen

Wat is RailConnect-advies?

Wij hebben veel ervaring met en kennis van de spoor- en mobiliteitssector. Hiermee kunnen wij een diversiteit van bedrijven verder helpen. Ook ons grote netwerk zetten we graag in om prestaties te verbeteren. Voor het verbeteren van de prestaties nu, maar zeker ook op langere termijn, is samenwerking tussen partijen uit de sector cruciaal. De keten kennen, begrijpen en laten samenwerken is typisch Railconnect. We gebruiken verschillende vormen om tot de juiste aanpak van het probleem te komen. Dit doen we altijd in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen.

Voor wie?

Voor alle organisaties die actief zijn in de spoor- of mobiliteitsbranche of daarin actief willen worden in de toekomst.

Wat levert het op?

De aanpak van RailConnect leidt tot: op maat gemaakte adviezen, duurzaam samenwerken, blijvend innoveren en een gewenst resultaat.

Station Den Haag Centraal_1280x853px_E_N

PROJECTEN

Visualiseren van ontwerpeisen

Incubator Railverkeerstechniek

Overzicht objecten Kijfhoek

Emplacementsbeheer Kijfhoek

Statushouders krijgen uitleg over wisselbedieningn Railcenter

Statushouders aan het werk in rail

"Spelen" met combinaties van werkzaamheden

Incubator Aanbesteding Kennemerland

Uitleg treinverkeersleiders werkplek met ERTMS

Kickstart ERTMS

Animatiefilm Operationeel Kenniscentrum ERTMS

Animatiefilm

Feestelijk openingsmoment ERTMS center

Organisatie event

Overhandiging aanbestedingseisen Wadden

Incubator Aanbesteding Wadden

Kabels trekken voor het ERTMS center

Inrichting ERTMS center

ONZE AANPAK

Onze aanpak
ADVISEREN
Aanpak op maat

Zoek je een partner om mee te sparren? Iemand die de sector goed kent? Dan zijn wij de juiste partij. Wij nemen niet alleen kennis en ervaring mee, maar ook een groot netwerk en een vat met verfrissende ideeën. Wij denken heel graag met je mee.

INCUBATOR

Duurzaam samenwerken

Heb je een dilemma dat alleen door effectieve samenwerking van meerdere ketenpartners kan worden opgelost? Wil je een team creëren dat ook in de toekomst problemen kan tackelen? De incubator biedt uitkomst.

LEREND NETWERK

Blijvend innoveren

Wil jij op een sectorbreed thema, blijven innoveren? Heb je daarbij altijd de prestatie buiten voor ogen. dan? Dan past het lerend netwerk goed bij jou. Ketenbreed aanpakken, samen leren innoveren en implementeren.

PROJECTLEIDING

Resultaat

Zoek je een gedegen projectleider die thuis is in de spoorbranche. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. En meer dan dat. Niet alleen leveren wij projectleiding maar je kunt rekenen op ondersteuning in de volle breedte, met focus op implementatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

RHDHV
logo_arriva_edited
logo-prorail
logo-movares
logo-tu-delft
logo-min
railforum_logo_transparant
logo-ns2
DV_PAY-OFF_edited
logo-volkerrail
logo-connexxion
bottom of page