Advies

Adviseren en Versnellen

Prestaties verbeteren

Wij zijn heel goed bekend met het spoor en de mobiliteitssector. Dat het spoor en de mobiliteitssector zo hun eigenaardigheden kennen weten wij bij RailConnect. Wij kennen niet alleen de weg, hebben een groot netwerk én de ambitie om samen de prestaties op het spoor te verbeteren.

Ketensamenwerking

De adviesrol van RailConnect is altijd gericht op het verbetering, nu én op de langere termijn. Wij besteden veel aandacht aan het leren samenwerken van partijen. Onder de noemer Incubator brengen we partijen samen en laten hen elkaars belang ervaren. Op die manier ontstaan er krachtige mechanismen om blijvend resultaat te boeken.

Voor wie?

Voor iedereen in de spoor- en mobiliteitssector die behoefte heeft aan advies over aanpak van een dilemma of aan projectleiding. En voor iedereen buiten de sector die een buitengewoon idee heeft dat de sector kan versterken

PROJECTEN

Samenwerken in Railverkeerstechniek

Toekomstbestendig werken aan het spoor - Kennemerland

Feestelijke opening ERTMS center

Emplacementsbeheer Kijfhoek

Ontwikkeling Kickstart ERTMS

Toekomstbestendig werken aan het spoor - Wadden

Statushouders aan het werk in rail

Realisatie animatiefilm voor Operationeel Kenniscentrum ERTMS

Inrichting ERTMS center

ONZE DIENSTEN

ADVISEREN
Aanpak op maat

Zoek je een partner om mee te sparren? Liefst iemand die de branche goed kent? Dan zijn wij "je man". Wij nemen niet alleen kennis en ervaring mee, maar ook een groot netwerk en een vat met verfrissende ideeën. Wij denken heel graag met je mee.

INCUBATOR

Duurzaam samenwerken

Heb je een dilemma dat alleen door effectieve samenwerking van meerdere ketenpartners kan worden opgelost? Wil je een team creëren dat ook in de toekomst problemen kan tackelen? De incubator biedt uitkomst.

PROJECTLEIDING

Resultaat

Zoek je een gedegen projectleider die thuis is in de spoorbranche. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. En meer dan dat. Niet alleen leveren wij projectleiding maar je kunt rekenen op ondersteuning in de volle breedte van onze producten en diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.