Incubator

Snelle doorbraak bij keten dilemma

De Incubator levert een unieke aanpak voor teams die in korte tijd een doorbraak willen in een urgent dilemma. Dit dilemma raakt een keten van partijen. Het is niet door één partij op te lossen maar vereist open en effectief samenwerken.

In de Incubator werk je in een korte, afgebakende periode samen met je ketenpartners aan het behalen van een concreet resultaat. Een aantal dagen intensief samenwerken aan een gedeelde casus die NU moet worden opgelost. De aanwezigheid van alle betrokken partijen zorgt voor de juiste expertise aan tafel.

Wij zorgen voor een gebalanceerd programma met voldoende ruimte om elkaar echt te ontmoeten, professionele begeleiding, interessante locaties en een kijkje achter de schermen van de operatie. Bovendien faciliteren wij het delen van de resultaten zodat een brede groep van ketenspelers leert van de opgedane inzichten.

Na dit programma heb je grote stappen gemaakt in het oplossen van het dilemma. Bovendien is het onderlinge vertrouwen onder de deelnemers gegroeid en zijn de resultaten gedeeld in de keten. Dit komt de gehele prestatie ten goede.

Wil jij snel aan de slag met de  Incubator? Neem vrijblijvend contact op: 06-12975564 (Philip Hupkes). Wij denken graag met je mee.

Doelgroep

Voor alle spoorpartijen met een ketendilemma

Duur & Investering

De RAIL Incubator is een maatwerk programma. Neem vrijblijvend contact op : 06-12975564 (Philip Hupkes). Wij denken graag met je mee. Of mail naar info@railconnect.nl

Wat levert het op?
  • In de Incubator zijn grote stappen gezet in het oplossen van het dilemma.

 

  • Alle partijen doorgronden het gehele proces. De verschillende rollen en invloeden in de keten worden helder.

  • Ketenknelpunten komen onherroepelijk boven drijven.

  • Het onderlinge vertrouwen neemt toe. De deelnemers verstevigen hun netwerk.

  • De hele keten profiteert van de resultaten van de Incubator omdat de resultaten breed worden gedeeld.

Voor wie?

De Incubator is er voor alle partijen die een snelle doorbraak willen in een nijpend probleem of dilemma. Dit dilemma raakt een keten van partijen. Het is niet door één partij op te lossen maar vereist open en effectief samenwerken.

Door wie?

De Incubator is ontwikkeld door RailConnect en wordt op maat gemaakt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Locatie

De Incubator vindt plaats op verschillende interessante spoorse locaties, pasend bij het onderwerp. 

Programma

Behind the scenes

Case voorbereiden

 

Incubator

sessies

 

Resultaat delen

 

Netwerk & expertise

Incubator

Warm welkom

Maatwerk

Begeleiding