ADSE en RailConnect slaan handen ineen

 

RailConnect en ADSE hebben een samenwerking afgesproken voor het Kickstart PRO programma van RailConnect. In deze samenwerking zal ADSE een bijdrage gaan leveren aan het programma Kickstart PRO dat door RailConnect ontwikkeld wordt.

De ADSE inbreng zal zich gaan richten op het bevorderen van het systeemdenken om de samenwerking in de keten verder te kunnen verbeteren. ADSE zal hier haar ervaringen in de spoorsector aanvullen met ervaringen vanuit andere sectoren zoals Aerospace en Defensie.

 

Het doel van RailConnect is om een actieve rol te spelen in het verbeteren van het imago van het Nederlandse spoor. Partijen verbinden en daadwerkelijk activiteiten ontplooien die de gezamenlijke prestaties en de reputatie van de sector ten goede komen. Om dit te bereiken heeft RailConnect het Kickstart-Concept ontwikkeld; opleidingen waarin wij partijen uit de railsector die samen de keten vormen bij elkaar brengen en met én van elkaar laten leren.

 

ADSE is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat zich richt op transportsystemen en bijbehorende infrastructuur.  Veiligheid en beschikbaarheid en kosten zijn hierbij essentieel. ADSE werkt aan het integreren van technische oplossingen en procesverbeteringen op dit gebied.  ADSE is actief in Aerospace, Mobiliteit en Defensie. 

 

Wij zijn trots op deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat onze programma's hierdoor nog beter worden.

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Please reload

Uitgelicht

RailConnect verhuist naar het Railcenter!

01/06/2017

1/1
Please reload

Recent Posts

12/07/2017

Please reload

Archief
Please reload