top of page

RailConnect - snel op het juiste spoor


RailConnect is opgericht door Philip Hupkes en Peter Wink vanuit de overtuiging dat prestaties op het Nederlandse Spoor substantieel verbeteren als betrokken partijen nóg beter samenwerken.

Samen hebben wij 30 jaar spoorervaring. In die jaren hebben we heel veel goede ideeën langs zien komen en heel veel gedreven mensen van verschillende spoorpartijen ontmoet. Het samenbrengen van die mensen en hen professioneel begeleiden is wat ons betreft dé manier om snel, krachtig en blijvend de prestaties op het spoor te verbeteren.

Kickstart-Concept

Om dit te bereiken ontwikkelt en organiseert RailConnect netwerkprogramma’s voor getalenteerde professionals in de spoorsector. Onze programma’s zijn gebaseerd op het Kickstart-Concept. Dit concept gaat ervan uit dat je het beste leert in een netwerk setting.

Met collega’s vanuit de hele spoorsector werk je aan:

Kennis – Verdieping van kennis van het spoorsysteem en inzicht in je eigen rol in de keten.

Netwerk – Verbreding en benutting van een waardevol netwerk.

Innovatie – Multidisciplinair oplossen van actuele dilemma’s in het Mobility Lab.

Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap – Professionele begeleiding en coaching op het gebied van persoonlijke thema’s gerelateerd aan leiderschap in de sector.

RailConnect zit op de derde verdieping van het Railcenter, hét nieuwe ontmoetingscentrum voor het spoor. Wij zitten in een waanzinnige ruimte met prachtig uitzicht. Kom vooral langs als je in de buurt bent!

Voor meer informatie over RailConnect en de diverse netwerkprogramma’s, ga naar:

www.railconnect.nl of stuur een mail naar info@railconnect.nl

Peter Wink en Philip Hupkes

Uitgelicht
Recent Posts
Archief
bottom of page